Bacakları Uzun Göstermek İçin Nasıl Giyinmeli?

Boyunuzdan memnun değilseniz ve uzatmak artık mümkün değilse size boyunuzu uzun gösterecek birkaç giyim tüyomuz var. Siz de stilinize uydurarak giyim tarzınızı bu formüllerle düzenleyebilirsiniz.

03.10.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-08:57)

Uzun boy ve uzun bacaklar her kadının hayalidir. Her ne kadar ülke standartları açısından çok uzun boylu bir yapımız olmasa da boyumuzu uzun gösterecek tüyoları uygulamak gibi bir alternatifimiz var. 

BOYU UZUN GÖSTEREN TÜYOLAR

Ayakkabı seçerken ten rengi ve ten renginize yakın renkleri seçerek bütünlük sağlayabilirsiniz. Böylece bacak boyunuz  daha uzun görünecektir. Açık renkli pudra ve nude ayakkabılar giyerek aradaki farkı görebilrisiniz.

Bir diğer ayakkabı modeli de ten rengi stilettolardır. Bacaklarınızla bütünlük oluşturacak ten rengi stiletto ayakkabıları elbiselerinizle ya da pantolonlarınızda deneyebilirsiniz. 

-Bacak boyunu uzatmak isterken ayakkabı tercihlerinde önem verilmesi gereken en önemli model ise bilekten bağlamalı ayakkabı veya yarım bot giymektense yüksek topuklu ayakkabıları giymek bacak boyunuzu daha uzun gösterir.

-Günlük hayatta veya özel bir yere davetliseniz giyilen gömlek, tişörtleri pantolonun dışında tutmak yerine pantolonun içerisine sokmak uzun ve ince gösterir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal