Hydrafacial Uygulaması Nedir?

Sağlıklı ve genç görünen bir cilt için, deri gözeneklerinin açık olması son derece önemlidir. Bu sayede cilt hem rahatça hava alır hem de taşıyabileceği nem kapasitesi artar. Hydrafacial uygulaması cildi derinlemesine temizleyip gözeneklerin hava almasını sağlar.

28.01.2020-14:15 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-16:46)

Dünya üzerindeki FDA onaylı tek düzenli cilt bakım cihazı olan Hydrafacial, 2015 yılının en iyi cilt yenileme ve tedavi teknolojisi seçilmiştir. Dünyada cilt yenileme, leke ve akne tedavisinde mükemmel sonuçlar yaratan, yeni bir teknoloji olan HydraFacial, dünyanın önde gelen cilt bakım sistemi üreticisi Edge tarafında üretilmiştir. Diğer sistemlerden farklı olarak Hydrafacial son derece güvenli ve hızlı bir cilt yenileme sunuyor. Uzun zamandır önüne geçilemeyen üstün vortex teknolojisi ile cilde hasar vermeden cildin iyileşmesini sağlayan Hydrafacial artık birçok elit merkez tarafından cilt bakımlarının da vazgeçilmez cihazı olarak görülüyor.

Hydrafacial nasıl uygulanır?

Ağrı ve acı hissetmeden kolayca uygulanan, hücre metabolizmasını ve yenilenmesini hızlandıran hydrafacial uygulanması son derece basittir. İlk aşamada uygulama yapılacak kişinin cilt tipine uygun olan temizleyici solüsyon seçilir. Cilt yüzeyi ve gözenekler yumuşatılır ve vakum uygulanarak cilt temizlenir. İkinci aşamada, cilt tipine ve problemine özel olarak seçilen solüsyon yardımıyla cilt beslenir. Radyofrekans özellikli başlığı sayesinde uygulanan solüsyon cilde yedirilir. Bu işlem sırasında kullanılan solüsyon, kolajen yapıyı harekete geçiren, peptit, antioksidan ve hyaluronik asit içerdiğinden cildin nemlenmesini, onarılmasını ve yenilenmesini sağlar. Soğutucu başlık ile şok etkisi yaratılarak solüsyonun cilde hapsolması sağlanır. Son aşamada ise LED terapisi uygulanarak cilt dokusu uyarılır. Bu işlem gözeneklerin sıkılaşmasını ve uzun süre koruma altında kalmasını sağlar. Her cilt tipine, her yaştan kişiye, 4 mevsim boyunca uygulanabilen hydrafacial sistem, mevsim geçişlerinde cildin maruz kaldığı dış etkileri en aza indirger ve cildin nem dengesini korur.

Hydrafacial nasıl etki eder?

Hydrafacial daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan Hydradermabrazyon teknolojisine sahiptir. Bu yöntem ilk defa cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi işlemlerinin kombine edildiği bir sistemdir.

Hydrafacial uygulamasında neler yapılır?

Temizleme; cilt vakum sistemi ile derinlemesine temizlenir.
Sıvı-dermabrazyon; vakum ve sıvı kullanılarak peeling işlemi normal prosedürde yapılır. Leke, akne izi, leke ve gözenekli ciltlerde, tahriş yapmadan cildin üst tabakasında mikrodermabrazyon sağlanır.
Serum uygulanması; sivilce, leke yada kırışıklıklar gibi ciltteki soruna göre özel serumlar uygulanır. Kuru cilt ve ince kırışıklıklar için hyalüronik asit içeren, beyaz ve siyah noktalar, genişlemiş gözenekler ve aşırı yağ bulunan T bölgesine yağı dengeleyici serum uygulaması yapılır.
Nemlendirme; özel spiral dizaynı sayesinde nemlendirici solüsyonlar, antioksidanlar, hyalüronik asit ve peptidler cilde uygulanır.
Led Terapi; sivilceler için mavi ışık akneyi oluşturan bakterileri yok ederek porları temizler; ince kırışıklıklar için kırmızı led tedavisi elastin-kollajen lifleri uyararak yenilerini sentezletir ve cildi sıkılaştırır.
Hydrafacial hangi durumlarda etkilidir?
Hydrafacial cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Hydrafacial kimlere uygulanabilir?

Ciltteki problemlere göre her yaş grubuna uygulanabiliyor.

Hydrafacial kaç seans önerilir?

Haftada 1 kez olmak üzere, 4 ile 6 seanslık bir kür idealdir. Sonrasında güzel sonuçların devam ettirilmesi için ayda bir tek seans yapılması önerilir.

Uygulama sonrasında nelere dikkat etmek gerekir?

Dikkat edilmesi gereken özel bir durum yoktur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal