Hindistan’ın Kalbinden! Murg Chatpata Tarifi

Son zamanlarda dizileri ile ülkemizi kasıp kavuran Hindistan’ın baharatlı yemeklerini merak ediyorsanız bu yemeği denemelisiniz.

Hindistan’ın Kalbinden! Murg Chatpata Tarifi

Baharatlı yemekleri ve sineması ile dünyaya nam salan Hindistan’dan Murg Chatpata yemeğini hazırladık. İşte, tarifi…

MALZEMELER

100 gr tavuk göğüs eti

3 soğan

2 domates

2 renkli dolmalık biber

10 gr kıyılmış taze kişniş

50 gr tatlı biber sosu

5 gr toz kırmızı biber

5 gr garam masala

Tuz  

NASIL YAPILIR?

Tavuk etlerini jülyen şekilde kesip haşlayın. Soğan ve dolmalık biberi temizleyip jülyen kesin. Domatesin çekirdeklerini çıkarıp jülyen kesin. Bütün malzemeleri bir kaba koyup karıştırın. Kıyılmış taze kişniş ile süsleyip lavaş ekmeğine dolayarak servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri