Hangi Burç Neye Sinirlenir?

Her insanın öfkelendiği olaylar farklıdır. Kimilerine göre önemsiz olan bir şey kimileri için de küplere binmek için bir sebeptir. Peki, burçların sinirleri de etkilediğini biliyor muydunuz? İşte burçlar ve genellikle sinirlendikleri şeyler…

31.08.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-15:20) Hangi Burç Neye Sinirlenir?

Her insanın öfkelendiği olaylar farklıdır. Kimilerine göre önemsiz olan bir şey kimileri için de küplere binmek için bir sebeptir. Peki, burçların sinirleri de etkilediğini biliyor muydunuz? İşte burçlar ve genellikle sinirlendikleri şeyler…

BURCUNUZ SİNİRLENDİĞİNİZ ŞEYİ BELİRLİYOR!

Koç: Koç burcunu kızdırmanın en basit yolu egosunu zedelemektir. Onaylanmamaktan oldukça nefret eden koç burcu böyle bir durum ile karşılaşınca küplere biner. Eğer bu onaylanmama kalabalık bir ortam da gerçekleşiyor ise vay haline!

Boğa: Boğa burçlarına özellikle açken pek yaklaşmayın. Açken sinir kat sayıları bir hayli artan boğa burcu ile bir konuşma gerçekleştirmek istiyorsanız ilk önce tokluk durumunu analiz edin.


İkizler: İkizleri yapmadıkları herhangi bir şey ile suçlarsanız öfkesiyle karşılaşırsınız. Sağı solu belli olmayan bu burç için iftira kabul edilmesi en zor olan şeylerden biridir.

Yengeç: Karşısındakinin kendisine güvenmediğinizi hissedince ortalığı ayağa kaldıran yengeç burcunun en çok sinirlendiği olay kendisine duyulan güvensizliktir.

Aslan: Aslan burcu Zodyak’ın her şeye en hızlı kızan burcudur. En çok sinirlendiği şey ise gururunun incinmesidir. Lider bir özelliği olan aslan burcu için onaylamadığı her şeye karşı aşırı bir reaksiyon gösterebilir.

Başak: Başağın en çok öfkelendiği şeyler içinde eşyalarına, kendisine, hayatına müdahale edilmesidir. Başağın sinirinden kendinizi korumak adına onun özel alanına saygı duyun.

Terazi: Terazi burçları ne kadar Zodyak’ın dengeli burçlardan olsa da onun dengesini öfke bozar. Neye öfkelendiği değişkendir. Her an her şey olabilir! Tedbiri elden bırakmayın.

Akrep: Akrep burçlarının sinirlendirmenin en basit yolu, onlara hatalı olduklarında hatalı olduğunun söylenmesidir. Hata duymaya tahammülü olmayan akrep burcu böyle bir durumda sinirlerine hakim olamaz.

Yay: Yay burcunun özgürlüğünü kısıtlamaya kalkarsanız işler değişir. Hayatında özgürlük mottosunun bir hayli büyük yer kapladığı yay burcu baskı anında sinirden küplere biner!


Oğlak: Oğlak burcunu kızdırmanın en kolay yolu onu sıradan hissettirmek olacaktır. Özel hissedilmesi zaman vay halinize!

Kova: Çok güçlü ve katı olmalarına rağmen devamlı kırılgan ve ilgi açı olan kovaları sinirlendirmenin en hızlı yolu onlara ilgi göstermemeniz olacaktır. İlginizi kestiğiniz an kovalardan korkun!

Balık: Bir Balık burcunu en çok öfkelendiren şey ihanettir. İhanet karşısında öfke krizi bile geçirebilir!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal