Göbek Yağını Yoğurt Soda Ayran Kürü ile Eritin! Faydalarına İnanamayacaksınız!

Maden suyu, limon ve yoğurt gibi kolaylıkla temin edebileceğiniz malzemeler ile göbek çevresindeki yağlardan ya da istemediğiniz kilolardan kurtulabileceğiniz bir kür tarifi veriyoruz.

01.06.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-13:24)

Diyet yapanların vücutlarında en zorlandıkları bölge, göbek çevresidir. Bizde sporun yanında uygulayabileceğiniz yoğurtlu soda limon kürüyle göbek yağları eritmenize yarıcı olacak harika  bir karışım hazırladık. 

2 hafta sürecince düzenli bir biçimde kullandığınızda istenmeyen kilolarınızdan ve göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bunlarla beraber metabolizmanızın hızlanmasına da destek olan kürün tarifini sizlerle paylaşalım.

Yoğurt soda limon ile zayıflama  

3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

1 şişe maden suyu

Yarım limonun suyu

Yarım limonun suyunu yoğurdun üzerine ilave edin. Sonrasında yavaşça maden suyunuzu karışımınıza ilave ederek harika bir ayran ortaya çıkarın. Maden suyunu yavaşça eklemek, aşırı derecede köpürüp taşmasını engellemenizi sağlar.

Göbek yağı eriten ayran, soda limon karışımı

Soda Ayran Limon Kürünün Uygulanışı: Bu şekilde hazırladığınız kürü kahvaltıdan ve gece yatmadan yarım saat evvel içebilirsiniz. Ayrıca kürü uygulamanın yanında bir diyet programını da yaparsanız istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kürün düzenli içimi göbek yağlarınızı eriterek zayıflamanıza destek olacaktır. Ek olarak diyet programı da bağırsaklarınızın aktif bir şekilde çalıştırır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal