Göbek Eriten Altın Yoğurt Kürü!

Hemen hemen her kadının yaşamının bir bölümünde karın yağları ile ilgili problemler yaşamıştır. Eritmesi zor olan göbek yağlarını size önereceğimiz kürle yok edebilirsiniz. Dümdüz bir karın için işte yapmanız gerekenler.

04.05.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-14:57)

Kışın alınan kiloların verilmesi için en uygun mevsimdeyiz. Yaz gelmeden hafiflemek ve fazlalıklardan kurtulmak için iki farklı göbek eriten kür tarifini denemeniz için veriyoruz... 

ALTIN YOĞURT KÜRÜ 

Altın yoğurt kürü malzemeleri: 4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt, 1 çay kaşığı zencefil tozu, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zerdeçal tozu, 1 çay kaşığı toz tarçın,

Altın yoğurt kürü yapılışı: Yağsız yoğurdu bir kaseye boşaltın. İçine tüm malzemeleri sırayla koyun. Hazırladığınız yoğurt kürünü her gün aç karınla yiyin.

SODALI YOĞURT KÜRÜ 

Göbek eriten sodalı yoğurt kürü malzemeleri: 1 şişe maden suyu, Yarım limonun suyu, 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt, Sodalı yoğurt kürü.

Yapılışı: 3 yemek kaşığı yoğurdun üstüne yarım limon suyunu katın. Bir tarafta güzelce karıştırarak diğer taraftan yavaşça maden suyunu yoğurdun üstüne ekleyin. Sabahları kahvaltı etmeden yaklaşık yarım saat önce ve gece uyumadan önce yaklaşık yarım saat önce yemelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal