Gebelikte Bebeği Hareket Ettirmek İçin...

Anne karnında bebeğin oynaması için ne yapmalı, bebeğin anne karnında hareket etmesi için ne yemeli, anne karnında bebek hareketleri azalırsa, hamilelikte bebek hareket etmiyorsa, gebelikte bebeğin çok hareket etmesi normal mi, bebek hareketleri nerede hissedilir, konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

16.12.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-14:47)

Bebeğin anne karnında hareket etmesi için ne yemeli, anne karnında bebek hareketleri azalırsa, hamilelikte bebek hareket etmiyorsa, gebelikte bebeğin çok hareket etmesi normal mi, bebek hareketleri nerede hissedilir, konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

ANNE KARNINDA BEBĞİ HAREKET ETTİRMEK İÇİN NE YAPMALI?

Anne adayının bebeğinin hareketlerini hissedebilmesi için kan şekerinin normal seviyede olması gerekir. Yemek yedikten sonra dinlenir pozisyona geçen anne bebeğin hareketlerini çok daha rahat hissedebilir.

Bebekler genellikle saat 21:00 - 01:00 arasında çok hareketli olur. doktor tarafından bebek hareketi takibi yapılması gerektiği söylenen anne, akşam yemeğinden sonra sol tarafa yatarak 2 saat boyunca bebeğin 10 kere hareket edip etmediğini kontrol edebilir.

Anne adayının tatlı tüketmesi bebeğin haraketlenmesine yardımcı olur.

Annenin uzun süre aç ve susuz kalması bebeklerde hareketsizliğe neden olur. Bu nedenle hamile kadınların oruç tutması önerilmez.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal