Böbrek Taşına Son! Bu Besin Böbrekleri Tertemiz Yapıyor!

Böbrek taşı ağrısı herkesin en çok şikayet ettiği bir rahatsızlıktır. Böbrek taşının oluşumunu önleyen bu besin sayesinde böbrekleriniz artık tertemiz olacak!

13.12.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 15.12.2019-17:15)

Böbrek taşının oluşumunu önleyen bu besin sayesinde böbrekleriniz artık tertemiz olacak! Böbrek taşı ağrısı herkesin en çok şikayet ettiği bir rahatsızlıktır. 

BILDIRCIN YUMURTASI BÖBREK TAŞINI ENGELLİYOR!

Bıldırcın yumurtası böbrek, safra kesesi ve karaciğer sağlığınız için önemlidir. Mesane taşlarının oluşumunu önler ve parçalanmasında yardımcı olur. Bıldırcın yumurtası fosfor, proteinler ve vitaminler gibi pek çok önemli madde içerir. Bunlarda cinsel isteğinizi arttırır ve cinsel sağlığınızı olumlu yönde etkiler. 

Bıldırcın yumurtası saçlarınızı daha parlak hale getirirken güçlenmesinde de önemli rol oynar. Uzun, güçlü ve parlak saçlar için bıldırcın yumurtası yemeyi ihmal etmeyin. Vücudunuzdaki düşük potasyum oranı kalp hastalığı, yüksek tansiyon, kanser, felç ve sindirim bozuklukları yaşama riskini arttırır. Potasyum açısından zengin içeriği ile bıldırcın yumurtası sizi bu hastalıklardan korumaya yardımcı olur.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal