Fondöten Sürerken Göz Altlarına Uygulamayın! Doğru Fondöten Sürmenin Püf Noktaları

Makyaj yapmanın temelini oluşturan fondöten, doğru uygulanmadığı zaman makyajınız bir faciaya dönüşebilir. Cildinize yeterli nemi sağlamadığınız ve teknik olarak yaptığınız minik bir hata sizi istediğiniz görünümden uzaklaştırabilir. İşte fondöten sürmenin püf noktaları.

30.08.2019-09:40 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-14:40) Fondöten Sürerken Göz Altlarına Uygulamayın! Doğru Fondöten Sürmenin Püf Noktaları

Ciltteki kusurları  kapatan ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran fondöten makyajın temelini oluşturuyor. Makyaj yaparken en önemli noktalardan biri de fondöteni doğru uygulamak. İşte kusursuz bir görünüm için ipuçları.

YETERLİ ORANDA SÜRÜN 

Fondöten sürerken önem veirilmesi gereken en mühim konulardan biri de ince bir tabaka olarak sürülmesidir. Eğer yüzünüzdeki gözenekler çok ise ve ince tabaka sürülen fondötenin yüzünüze yeterli olmayacağını düşünüyorsanız, inceliği kalın tabaka haline getirmektense, silikon içerikli fondöten kullanarak daha iyi görünebilirsiniz.

DOĞRU BÖLGEYE UYGULAYIN! 

Fondöten uygularken önem vermeniz gereken en mühim noktalardan biri de fondötenin göz altı ve göz kapakları kısmına uygulanmaması gerektiğidir. Bunun sebebi zaten hasas olan bölgenin erken kırışmasına sebep olması halidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal