Selena Gomez'in Bilinmeyen Güzellik ve Makyaj Sırları

Dünyaca ünlü ve güzelliği ile dillere destan olan Selena Gomez, her zaman kendine has güzellik kalıplarında yaşıyor. Onu bu kadar dikkat çekici kılan ise her zaman vazgeçmediği makyaj sırları oluyor.

22.07.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-14:35) Selena Gomez'in Bilinmeyen Güzellik ve Makyaj Sırları

Dünya starı Selana Gomez, güzelliğini yaptığı tercihlere borçlu. Dikkat çekici dudaklar ve mat makyaj gibi. İşte, Selena'nın sırları...

KAHVEDEN VAZGEÇMİYOR

Arada kızıl yansımalar desene de ve oldukça kısa bir dönem kendini platin sarının çekimine kaptırmış olsa da Selena Gomez dendiğinde akla ilk gelen saç yoğun kestane tonlar oluyor. Ünlü şarkıcı bu rengi tek ton olarak da uygularken daha yoğun bir görünüm için arada karamel highlightlardan da yararlanıyor.

DUDAKLARA ÖNEM VERİYOR, KIRMIZIDAN VAZGEÇMİYOR

Kırmızı halı makyajı konusunda Selena Gomez imsal teşkil ediyor adeta. Gece makyajları kusursuz olan Gomez'in en sevdiği görünümlerinden biri de dikkat çeken dudaklar. Rorange'dan bordoya kırmızının her tonunu dudak makyajında uygulamayı seven Selena, bu izlenimi sade bakışlar veya ikonik bir kuyruklu eyeliner ile tamamalamayı seçiyor.

HACİM İÇİN DIŞA DÖNÜK BUKLELER

Kestane tutamlarını volümlü bir biçimde kullanmayı seven ünlü güzel, genelde dışa dönük buklelerle çekici dozu yüksek bir izlenim yakalıyor. Yıldızın diğer en sevdikleri ise de yine hacmiyle göze gelen retro fönler, gösterişli at kuyrukları ve salaş dalgalar.

HER ZAMAN MAT MAKYAJA DÖNÜYOR

Seçimi ne olursa olsun Selena Gomez'in cilt makyajı hep aynı kalıyor. Ünlü güzelin cildi her vakit porselen gibi, pürüzsüz bir şekle sahip. Bu kusursuz cilt sonucunu tutturmak içinse Selena nemli bitişli ürünler yerine kadife-mat bitişli, doğal cilt dokusuna benzer fondöten formüllerini seçiyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal