Makyaj Çantasında Mutlaka Olması Gerekenler

Makyaj çantası bir kadının en büyük kurtarıcısıdır. Minimum sayıda makyaj malzemesi ile kurtarıcı dokunuşlar yapmak için bir can simididir. Bu nedenle yanınızda ne taşıdığınız büyük önem taşır.

20.08.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-12:17) Makyaj Çantasında Mutlaka Olması Gerekenler

Sadece belli başlı malzemeleri yanınıza alabilirsiniz. Ancak bazen yanlış alınan ürünler size sadece yük olur. Bazen de eksik almışsınızdır. O nedenle uzmanlarından mutlaka yanınızda olması gereken makyaj malzemelerini öğrenmelisinizdir.

MAKYAJ ÇANTASININ OLMAZSA OLMAZLARI

Bir makyaj çantasında iki ton fondöten, bir açık renk kapatıcı, bir aydınlık ton öteki mat gölge ton olmak üzere 3 renk far, şeffaf toz pudra, bir allık, bir maskara, iki göz kalemi, bir siyah eye-liner, bir ruj kalemi ve biri mat biri hareli iki ton ruj olmalıdır. Makyaj çantanızda en rahat telef olacak malzeme toz pudra ve allıktır. Toz pudraların kapakları hemen açılır olduğundan en küçük bir harekette bütün pudrayı makyaj çantasının içine yayılmış biçimde görebilirsiniz. Bunun için, bir yara bandıyla iki kapağın bir araya getirip yerini bantlayın. Ayrıca far ve rujları üst üste kullanarak 3. bir yapabileceğinizi farz ederek tercihinizi hem portakal-tarçın hem pembe tonlarından yönlendirin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal