Rüyalar Anlatılmalı mıdır? Rüya Anlatılırsa Gerçekleşir mi?

Rüya anlatma konusunda kafalarda bazı sorular vardır. Kötü rüyalar anlatılmalı mıdır? ya da anlatılırsa gerçekleşir mi? şeklinde. Hadislerde de yazan ve halk arasında da bilinen gerçek anlatılmaması yönündedir.

20.08.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-11:53) Rüyalar Anlatılmalı mıdır? Rüya Anlatılırsa Gerçekleşir mi?

Rüyaları görür ve yorumlanmasını isteriz. Peki, ya kötü rüya gördüysek anlatmak hayırlı mıdır? Bu konuda yaygın inanç kötü olacağı yönündedir.

RÜYALARI KİME ANLATMAK GEREKİR?

Kötü ya da üzücü bir rüyayı başka insanlara anlatmak yanlıştır. İnsan psikolojisini etkilemenin yanı sıra sizi endişelendirir ve evham yapmanıza neden olur. 'Şeytandandır' tabirini kullanarak rüyayı unutmaya çalışmak en doğru karardır.
Bir rüya birden çok yorumlanabildiği zaman, bu işten anlayan bir insan onu nasıl yorumlarsa o biçimde meydana gelir ve artık öteki olasılıklara göre oluşması beklenemez. Böylece bir kimse gördüğü rüyayı rastgele insanlara veya kendisinden hoşlanmayan insanlara anlatmamalıdır. Sevenlerinden birisine veya bilgisine güvendiği, işin ehli ve liyakatli bir kimseye yorumlatmalıdır ki, iyi şekilde bir yorum alsın ve gerçekleşsin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal