Evde Kolayca Yapılan Zerdeçal Kremi Tarifi

Cildinizi pürüzsüzleştirmek ve cilt problemlerinden arındırmak istiyorsanız Zerdeçal kremi tam aradığınız özelliklerde. Düzenli olarak uyguladığınızda şaşırtıcı sonuçlarla memnun kalacağınız bu kremi nasıl yapacağınıza birlikte bakalım.

20.06.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-10:03)

Cilt sağlığı için faydalı olan ve Hintli kadınların mucizevi güzellik sırrı zerdeçal cilt için adeta bulunmaz hint kumaşı.. İçerisinde antimikrobiyal ve antienflamatuar özellik barındıran zerdeçal, özellikle yüzde bulunan leke ve sivilce izlerini yok etmek için birebir. Peki cildin nemlenmesine ve parlamasını sağlayan bu mucizenin kremini evde yapmaya ne dersiniz? 

ZERDEÇAL KREMİ TARİFİ 

MALZEMELER: 

4 yemek kaşığı shea yağı, 1 yemek kaşığı balmumu, Yarım yemek kaşığı zerdeçal tozu

HAZIRLANIŞI:

Tüm malzemeleri cam bir kaseye koyun ve kaseyi de kaynar su dolu tencereye oturtun. Malzemeler benmari usulü erirken tahta bir kaşık yardımı ile bir yandan karıştırın. Zerdeçal, shea yağı ve balmumu güzelce eriyene ve birbirine karışana dek bekledikten sonra kaseyi suyun içinden alın. Karışımı kapaklı bir kutuya koyun muhafaza edin. Elde ettiğiniz bu kremi hem yüzünüze hem de vücudunuza uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanım sonrası cildinizin pürüzsüzleştiğini farkedeceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal