'Euphoria' Makyajı Nedir? Sıra Dışı Makyaj Sevenlere...

Euphoria adlı Amerikan dizisinde, 17 yaşındaki Rue'nun hikayesi anlatılıyor. Dizide Zendaya'nın oynadığı Rue karakterinin anlattığı hikayeler pek çok gençlik sorununu ele alıyor. Dizideki sıradışı makyaj izleyenlerin dikkatini çekiyor.

14.11.2019-14:07 - (Son Güncelleme: 14.11.2019-13:53)

Euphoria adlı dizinin makyaj artisti Doniella Dayy yaptığı makyajlar ile Z kuşağının kendini her türde ifade edebilişine değindiğini vurguluyor. Doniella makyajların karakterleri tanımada büyük önem arzettiğini belirtiyor. Euphoria yönetmeninden de büyük destek alan bu ikonik makyajlar büyük ilgi görüyor.

 NASIL YAPILIR?

Dizinyi izlemeyen insanlar bile bu makyaj tarzına bire hayli alışık! Gözlerde artan bu makyaj bütün dikkatleri üzerinde topluyor. Hafif bir ten makyajı ve nude dudaklar ise bu görünümü tamamlıyor.

Rue'nun ışıltılı farlar ve glitter kullanılarak yapılan makyajı, renkli farlar ve eyeliner ile yapılmış bir göz makyajı ya da farklı aksesuar kullanılarak derinlik katılan mücevher gözler hepsi Euphoria makyajının bir parçası durumunda.

Siz de Euphoria makyajını yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey özgür olmak! Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bu makyajda ten ve dudak makyajınızı sade tutmanız tüm ilgiyi gözlerinizde toplayacak.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırınn.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal