Erkekler Kadınlardan Ne Beklerler?

Dünyanın en çok tartışılagelen sorularından biridir: Erkekler kadınlardan ne bekler? Aslında sorunun cevabı oldukça basittir. İşte, o sorunun cevabı...

27.09.2019-12:34 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-12:31)

Uzman Klinik Psikolog Melda Yakupoğlu, ilişkiler üzerine en çok merak edilen sorulardan biri olan "Erkekler kadınlardan ne bekler?" sorusunun cevabını veriyor.

ERKEKLER KADINLARDAN NE BEKLER?

Öncelikle en bilinen ana şeyden başlayalım, erkekler de kadınlar kadar ilişkilerinde ilgi, alaka ve sevgi beklerler. Birçok toplumsal ön yargı mevcuttur. Bazı önyargılar ne yazık ki ilişkiyi yapıcı etkilemek yerine yıkıcı da hale getirebilir. İlişkiniz başladıktan sonra, kesinlikle tartışma vakitleriniz olacaktır. Bu tartışma vakitlerini nasıl idare edebileceğinizi öğrenmek ilişkinizi pozitif manada oldukça değiştirecektir. Mesela; özellikle kadınların çoğunlukla yaptığı bir hata, tartışma zamanlarında suçlayarak konuşmaktır. Çoğunlukla beklenilenleri tartışarak konuşmaktır. Erkeklerin beklediği önemli şeylerden biri budur. Üstelik arzulanmak, fiziksel olarak da çekici bulunmayı da beklerler. Bunu hissetmedikleri ilişkiyi devam ettirmek istemezler. Sürdürürlerse de bu daha fazla mantıklı bir tercih olacaktır. Erkekler gerçek güvenmezlerse, bağlanamazlar ve bağlanamadıkları kişiyle ciddi, uzun zamanlı ve duygusal ilişkiler düşünemezler. Haliyle o güveni hissetmeyi arzu ederler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal