Dolgu Yaptırmadan Önce Dudaklarınızda Bunları Deneyin

Dudaklarınızı olduğundan daha dolgun göstermek için hemen iğne altına yatmanıza gerek yok. Kalın ve dolgun dudaklar elde etmek için yapmanız gereken şey çok basit. İşte dilediğiniz gibi dudaklara kavuşmanın yolları.

15.10.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-09:19)

Kalın dudaklara sahip olmak isteyen kadınlar dolgu ve botoks yöntemleri ile bunu yapmak isterler. Ancak eğer bıçak altına yatmak istemiyorsanız işte size basit yollardan dolgun dudaklara kavuşmanın ipuçları.

DOLGUN DUDAKLARA KAVUŞUN

Vazelin Dudakları Dolgun Gösteriyor!

Vazelinde bulunan nane aroması dudaklarda hafifce bir yanma hissi vererek daha dolgun olmasını sağlıyor. Vazelin hem de dudakları nemlendirmede bir hayli etkilidir. Dudaklarınıza parlaklık katarak sağlıklı bir şekilde nemlenmesine vesile olabilirisiniz.

Mat Rujlar Kullanabilirsiniz!

Kalıcılık ve dudakları olduğundan daha dolu ve olgun göstermede oldukça etkili olan mat rujların renk seçeneklerinden size uygun olanı tercih ederek hem gün içinde rujun uzun zaman kalmasını sağlayabilir hem de dudaklarınızı olduğundan daha hoş gösterebilirsiniz. 

Dudak Kalemi İle Çerçeveleyin!

Ruj sürmeden evvel dudaklarınızın çevresinden biraz taşırarak dudak kalemi ile çerçeve yapın. Parmaklarınızla hafif tamponlar yaparak daha doğal gözükmesini sağlayın. Üzerine  istediğiniz ruju sürerek dudaklarınızı dolgunlaştırın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal