Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır? Dudak Dolgusu 2019 Fiyatı Nedir?

Dudak dolgusu son yılların en trend estetiklerinden biridir. Bu nedenle işlemin nasıl yapıldığını ve iyileşmenin ne kadar sürdüğünü anlattık.

23.09.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-16:51)

Dudak dolgusu nasıl yapılır? Dudak dolgusu 2019 yılı itibari ile fiyatı nedir? Dudak dolgusu kaç günde iyileşir? Gelin soruların cevaplarına birlikte bakalım.

DUDAK DOLGUSU NASIL YAPILIR?

Daha hacimli dudaklar için yapılan dolgu yöntemi evvemi doktor muayenesi de koşuldur. Bu muayenede dolgu arzu eden kişinin değişik açılardan fotoğrafları çekilerek arzu edilen dolgunun miktarı konuşuluyor. Dudak dolgusu dudağın hepsini daha hacimli göstermenin haricinde yalnızca kenar çizgilere de çekilebiliyor. Bu şekilde daha az dolgu ürününü kullanılarak ve küçük bir müdahale ile amaca varılabiliyor. İşte bütün bunların ilk hekim muayenesinde konuşulması karar vermenize destek oluyor. Uzman bir hekim tarafından yapılan dudak dolgusu yöntemi evveli uyuşturucu iğneler ile acı hissi hepsi kaybediliyor. Hekim dolgu malzemesini dudağın belli noktalarından dudağın içine enjekte ediyor. Hekim dudağı eliyle biçimlendirilen dolgulu dudağın son biçimini de veriyor. Surattaki uyuşukluk 4 saat içinde etkisini yok ediyor. Ertesi gün dudağın iç bölümünde morarmalar olabiliyor. Hepsi iyileşmek için 10 gün beklemeniz lazım. Üstelik dudak dolgusunun, bu ilk 10 günün ardından biraz daha şişliği inerek doğal bir izlenime kavuşuyor. Dudak dolgusu 2019 fiyatı 800 ile 2500 lira arasındadır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal