Kulağa Estetik Nasıl Yapılır? Kulak Memesi Dolgusu Yeni Trend!

Son zamanlarda estetik trendleri arasına giren ve kadınlardan oldukça rağbet gören kulak dolgusu operasyon pahalı olsa da cazibesinden bir şey kaybetmiyor.

24.07.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-15:21) Kulağa Estetik Nasıl Yapılır? Kulak Memesi Dolgusu Yeni Trend!

Yaklaşık 3 bin lira da olsa kadınlar kulak dolgusuna ilgi göstererek dudakları ve yüzü dolgunlaştıran Hyaluron'u kulaklarına da enjekte ettiriyorlar.

KULAK DOLGUSU İLE KIRIŞIKLIKLAR DA GİDİYOR

Cilt bakımında yeni trend olan Hyalüronik Asit, bedenimizde tüm bağ dokusunda eklemlerde ve ciltte doğal şekilde yer alan glukozaminoglikan adı verilen amino asit barındıran polisakkarit biçiminde bileşenler arasında yer alıyor. Bu bileşenler bağ dokusuna esneklik, sağlamlık ve nem veriyor. Bununla beraber bu dolgu maddeleri artık kulak memelerinde de uygulanmaya başlandı. Tıpkı dudak dolgusu gibi kulak memesine kullanılan bu ürünü kadınlar pahalıya mal olsa da tercih ediliyor. Buna göre sarkan kulak memeleri yeniden eski şişkinliğine çeviriyor, kulaktaki kırışıklıklar yok oluyor.

GÜZELLİKTE KULAK UNUTULUYOR

Konu hakkında Harpers Bazaar'a açıklama yapan Dermatolog Anna Brandenburg, "Kulaklarımız genellikle bakım rutininin dışında düşünülür. Örneğin, düzenli olarak ağır küpeler takmak sebebiyle aşınabilirler. Hyaluron dolgular kulakları dolgunlaştırıyor. Yaklaşık 20 dakikalık bir işlem bitiminde kulak memeleri keskin ve dolgun bir izlenime kavuşuyor" dedi.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal