Pipetle İçmek Dudak Kırışıklığına Neden Oluyor

Yaşlanmanın en belirgin özelliklerinden olan kırışıklıklar, özellikle dudak çevresinde kendini belli ediyor. Yüzünüzdeki mimikler ince çizgilere ve minik kırışıklıklarla erken tanışmanıza zemin hazırlıyor. Dudak kenarı çizgilerine neden olan şeyler neler gelin birlikte bakalım.

03.09.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-11:21) Pipetle İçmek Dudak Kırışıklığına Neden Oluyor

Yaşlanma belirtileri ile savaşıyorsanız ve erken yaşlanmak istemiyorsanız günlük hayatta yaptığınız birçok şeyden vazgeçmek zorundasınız.

ISLIK ÇALMAKTAN VAZGEÇİN

Pipet ile birşey yudumlarmış gibi yudumlamaya benzer bir mekanizmayla, uzun süre ıslık çalmak, dudak kenarındaki kırışık cildin oluşmasına zemin hazırlıyor.

PİPET KULLANMAYIN

Birçok kadın rujlarının bardaklara bulaşmasını engellemek için veya nezaket maksatlı olarak içeceklerini çoğunlukla pipetle içiyor. Oysa içeceklerin direkt bardaktan içilmesinde fayda var çünkü pipetle birşey içerken tekrarlayan hareketler sebebiyle kırışıklıkların oluşması hızlanabilir.

NE YAPMALI?

Tabii ki anti-aging yolların hepsinde olduğu gibi bu sekiz kusurlu harekette de en iyi çözüm önlem almaktır. Bu hareketlere dikkat etmek ve uzak durmak gerekir. Ama yine de çözümü vardır. Dudak üstü ve altı “barkod çizgileri” veya “sigara çizgileri” denilen bu kırışıklıklara toksinler ve mezoterapi  uygulandığında oldukça verimli sonuçlar alınabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal