Nasıl Fenomen Olunur?

Sosyal medyanın yeni sahipleri olan ve kazandıkları paralarla isimlerinden bahsettiren fenomenlerin bir diğer adı influencerdır. Peki, hangi vasıflar influencer olmaya iterX?

14.10.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-16:08)

Sosyal medya fenomenlerinin işlevlerini tanımlayan kavram influencerdır. Peki, influencer kavramı nedir, ne anlama gelir?

INFLUENCER NEDİR?

İlk olarak ınfluencer kavramına baktığımızda son dönemin çok dikkat çeken bu tanımlaması, özellikle moda, stil ve tarza konularında paylaşım yapanların kullanmayı tercih ettikleri bir mesleki sıfattır. İngilizceden çevirdiğimizde etki unsuru manasını taşıyan bu sözcük bizde kendisini tam da bu şekilde gören insanlar tarafından tercih ediliyor. Yani Inluencer olarak ifade ettiğimiz bu insanlar, sosyal medya hesapları vb. ortamlarda yapmış oldukları paylaşım ve yorumlarla tercih ettikleri ürünleri, giyim eşyalarını veya yemekleri iletiyor ve kişilerin bu ürünleri, yemekleri kullanıp yemelerinde etkili oluyorlar. Bu hal de onları moda fenomeni yapmış oluyor. Kullandıkları kıyafetler, tarz ve stilleriyle takipçilerine liderlik ediyorlar. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal