Doğal Saç Dalgaları İçin Öneri

Kadınların güzelliğini tamamlayan en önemli aksesuarları saçlarıdır. Günlük yaşantınızda saçlarınıza doğal dalgalar vermek istiyorsunuz ancak kuaförden çıkmış izlenimi yaratmaktan korkuyor musunuz? Tam size uygun bir önerimiz var.

17.01.2019-17:58 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-17:53) Doğal Saç Dalgaları İçin Öneri

Kadınların güzelliğini tamamlayan en önemli aksesuarları saçlarıdır. Günlük yaşantınızda saçlarınıza doğal dalgalar vermek istiyorsunuz ancak kuaförden çıkmış izlenimi yaratmaktan korkuyor musunuz? Tam size uygun bir önerimiz var. İşte saçlarda doğal dalgalara kavuşmanın ip uçları...

Bir zamanların modası olan düz saçlar yerini doğal dalgalara bıraktı. İşte doğal dalgalar için yapmanız gerekenler;

Öncelikle temiz saçlarınızı her maşa uygulamasında yaptığınız gibi alt ve üst olmak üzere ikiye ayırın. Saçınızı yarım bir şekilde toplayın ve maşaya alt kısımdan başlayın. Saçınızı sağ, sol ve orta olmak üzere üç parçaya ayırın ve maşalayın. Daha sonra aynı işlemi yukarıdaki saçlarınız için de uygulayın. Uygulamayı bu şekilde bıraktığınızda görünümünüz doğallıktan uzak ve kuaförden çıkmış gibi görünecektir.

Doğallığı sağlayan püf nokta:

Saçlarınızı büyük bir fırça ile tarayın! Ellerinizle de istediğiniz tarafa ayırın. Son dokunuşu ise sabitleyici ürününüzü kullanarak yapın. İşte bu kadar! Doğallığın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal