Dekorasyonda Monokrom Trendi! Hangi Renklerle Yapılır?

Daha çok siyah beyaz kombinasyonu ile yapıldığını gördüğümüz monokrom stili başka hangi renklerle yapılır? Evinizde ayrıcalıklı bir stili benimsemek istiyorsanız monokromdan yararlanabilirsiniz.

17.09.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-11:51)

“Monokrom” resim tekniğinde tek rengin farklı tonlarının bir arada kullanılmasını ifade eden bir sözcüktür. Mesela, mavi rengin açıktan koyuya bulunduğu bir tasarım monokrom olarak belirtilebilir.

GRİ ÜZERİNE KOYU GRİ

Beyaz ve krem renklerine çok yönlü bir tercih olarak soluk gri son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Spektrumun diğer tarfındaki koyu gri zarif bir tercihtir ve daha açık renk tonları ile eşleştirildiğinde evinize huzur verici bir hava katar. 

KOYU GRİ VE PASTEL YEŞİLİ

Yumuşak pastel tonları ile birleştirilern koyu, yumuşatılmış yeşil rengi tasarımınıza yenilik hissi katacaktır ve evinize dış mekân havası vermenin enfes bir yoludur. Yeşil çoğunlukla sakin bir renk olarak bilinir bu sebeple rahatlamak istediğiniz mekânlarda oldukça işe yarar.

BOZ KAHVERENGİ VE BEYAZ

Sıcak boz kahverengiyi beyazın capcanlı tonlarıyla beraber kullanmak, daha canlı renkleri kullanma hususunda endişeleriniz varsa, yeni evinizde şık bir görünüm yaratmanın güvenli bir yoludur. Tasarıma cazibe katmak adına kumaş nötr aksesuarlarla cool bir görüntü oluşturun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal