Kalıcı Oje Çıkarmanın Yolları

Kalıcı oje büyük bir rahatlık. Ancak hep aynı rengi görmek ve değiştirmek isterseniz bunun yolu evde olabilir.

17.09.2019-10:51 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-18:41) Kalıcı Oje Çıkarmanın Yolları

Kalıcı ojeyi nasıl çıkaracağım diye düşünmenize gerek yok evde 5 dakikada güzellik salonuna gitmeden çıkarabilirsiniz.

Son yıllarda trend olan ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih ediliyor. Özellikle yaz aylarında tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulansa da, çıkarırken aynı durum söz konusu olmayabiliyor. Peki kalıcı oje nedir? Kalıcı oje nasıl çıkar? İşte detaylar...

Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı görünmek ister. Özellikle bakım konusunda özen gösterilmiş eller kadınlar için oldukça önemlidir. Ellerin her daim güzel ve bakımlı gözükmesi, özenle bakılmış tırnaklardan geçer. Son yıllarda kalıcı ojeler fazlasıyla ilgi görmüştür. Uzun süre tırnaklardan çıkmayan kalıcı ojeler her ne kadar kusursuz görünseler de çıkarması oldukça zordur. Profesyonel ekipmanlar ile yapılan kalıcı ojeleri, evde kolay bir uygulama ile tırnaklarınızdan çıkarabilirsiniz. Peki kalıcı oje nasıl çıkarılır? sorusunun cevabını vermeden önce kalıcı ojenin ne olduğunu öğrenelim.

KALICI OJE NEDİR?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur. Tabii ki kullanım süresi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Kalıcı oje uygulamasında özel cihazlar kullanılır. Bu cihazlar ojeyi tırnak üzerine yapıştırır ve kalıcı ojenin kurumasını sağlar. Kalıcı oje özel makineler ile yapıldığı için bu işlemi evde yapmanız mümkün olmayacaktır.

KALICI OJE NASIL ÇIKAR?

Kalıcı oje uygulattıktan bir süre sonra hep aynı renk tırnaklarınız sizi sıkmaya başlamış olabilir. 

Kalıcı ojeyi en pratik şekilde şu sıra ile çıkarabilirsiniz: Temiz bir törpü ile tırnaklarınızın üstünü törpüleyin. Parçalara böldüğünüz pamukları aseton dökerek tırnaklarınızın üstüne koyun. Aynı biçimde parçalara ayırdığınız aliminyum folyoları pamukların üstüne gelecek biçimde parmaklarınızı sarın. Sardığınız tırnakları 5-10 dakika öyle tuttuktan sonra tırnaklarınıza masaj yapar gibi ovarak kalıcı ojeleri çıkartın. Tırnak kenarlarından kalan ojeleri sivri uçlu manikür aletinizle çıkarabilirsiniz.

Kalıcı ojeyi yaptırdınız fakat bir süre sonra renginden sıkıldınız ve nasıl çıkaracağınızı bilmiyorsanız, sizin için evde kolayca uygulayabileceğiniz bir yöntemden bahsedeceğiz.

-İlk olarak yapmanız gereken tırnaklarınızın üstünü törpülemek olacaktır. Daha sonra birkaç parçaya ayırdığınız pamukların üzerine aseton dökün ve her bir tırnağınızın üzerine bu asetonlu pamukları dikkatlice yerleştirin.

- Bu işlemden sonra alüminyum folyoyu eşit parçalarda keserek, asetonlu pamuk bulunan tırnaklarınıza yerleştirin ve sarın.

- İşlemi yaparken folyoların açılmamasına dikkat edin. 5 dakika bekleyin ve 5 dakika sonra ojeyi tırnaklarınızın üzerinden yavaşça ovalayarak çıkarın.

- Tırnaklarınızın üzerinde kalan küçük parçaları sivri bir alet yardımıyla tırnaklarınızın kenarlarından kazıyabilirsiniz. Son olarak tırnaklarınızın üzerine bakım yağı sürmeyi unutmayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal