Cildin Yumuşacık Olmasını Sağlayacak Sığla Yağına İnanamayacaksınız!

Mersin'de elde edilen sığla yağının insan sağlığına faydalarını saymakla bitiremeyiz. Özellikle cilde çok fazla faydası bulunan sığla yağı, Türkiye'nin birçok şehrinde bulunuyor. Son günlerde oldukça popüler olan sığla yağı cildin yaşlanmasını geciktiriyor.

20.04.2019-18:01 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-17:45) Cildin Yumuşacık Olmasını Sağlayacak Sığla Yağına İnanamayacaksınız!

Mersin ve Muğla yöremizin gelir kaynakları arasında olan sığla yağı, Liquidambar Orientalis Miller ağacının gövdesine belirli teknikler uygulanarak elde ediliyor. Sığla yağı kahverengi renkte olup, kendine özgü bir aromaya sahiptir. Sığla yağı tütsü ya da buhur gibi de isimler almaktadır. 

CİLDİN YUMUŞACIK OLMASINI SAĞLIYOR 

Sığla yağı, Marmaris, Dalaman, Köyceğiz ve Fethiye bölgelerinde ağrı tedavilerinde kullanılıyor. Bunun yanı sıra cildin yumuşacık olmasının nedeni. 

CİLDİN YAŞLANMASINI GECİKTİRİR 

Sığla yağı, cilt tonunu eşitler ve cildin elastikiyetini korur. Ayrıca zararlı bakterileri ve cilt lekelerini ciltten uzaklaştırır. Cildin yaşlanmasını da geciktirir.

YANIK İZLERİNİN TEDAVİSİNDE UZMAN

Ciltte derin yara izleri ve yanık izlerini aynı zamanda ameliyat izlerini yok etmek için de çok iyi bir etkiye sahiptir.  

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal