Hamilelik Çatlaklarına Ev Yapımı Krem Tarifi

Hamileliğin en güzel yanı sağlıkla kucağınıza alacağınız bebeğinizin doğacağı günü beklemektir. Ancak bebeğinizi kucağınıza alacağınız ana kadar karnınızın büyümesi gerekecektir.Bu da iyice gerilen karnın doğum sonrası deforme olması ve çatlaklar oluşması anlamına gelir. İşte size ev yapımı çatlak kremi tarifi.

20.04.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-17:12) Hamilelik Çatlaklarına Ev Yapımı Krem Tarifi

Anne adaylarının gebelik döneminlerine ait en çok merak ettiği durumlardan biridir hamilelik çatlakları... Bu çatlakların doğum sonrası ortadan kalkması için ne yapmak gerekir gelin birlikte ev yapımı krem tarifine bakalım.

HAMİLELİK ÇATLAKLARININ SEBEBİ NEDİR?

Hamilelik dönemlerinde bebeğin oluşumu ve anne karnında gelişimiyle anne adayının göğüsleri ve karnı büyür. Bununla birlikte çatlaklar oluşur.  İlk olarak pembemsi renkte çizgilerin oluştuğu hamilelik çatlakları zamanla beyaz veya mor renk olarak renk değiştirir. Hamilelik döneminde hızlı bir şekilde kilo alıp verme hormonel değişimler ve kortizonlu kremler çatlak oluşumuna sebep olabilir.

EV YAPIMI KREM TARİFİ

Malzemeler:1 fincan soğuk zeytinyağı, yarım fincan Aloe vera jeli, lavanta

Yapılış aşaması; Aloe vera jeli ve zeytinyağını birleştirdikten sonra 1 tatlı kaşığı kadar lavanta ilave edip blenderdan geçirip sonra çatlağın olduğu bölgelere masaj yaparak sürün. 

Malzemeler: Tatlı badem yağı ve limon suyu

Yapılış aşaması; Limon suyu ve badem yağını karıştırıp çatlak olan bölgelerinize masaj yaparak uygulanyın. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal