Bugün Kararsızlıklar Gündemde

Merkür gerilemesi sona erdi. Bugün kararsızlıklar veya özellikle ilişkilerden kaynaklanan mevzular hassasiyet yaratabilir. Peki bugün ne yapılmalı ya da yapılmamalı gelin birlikte bakalım.

22.11.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-11:37)

Burç haritanızda bugün neler var? Gün size neler getirecek gelin birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Bugün kararsızlıklar ve özellikle ilişkilerden kaynaklanan mevzular hassasiyet oluşturabilir. Ortaklı konular üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Yay burcunun başlaması ile beraber farkındalığımızı arttırabilecek yeni haberler alabiliriz. Akşam vakitlerinde ilişkilerde, arkadaşlıklarda bazı seçimler ile yeni bir yön çizebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Küçülmekte olan Ay bugünlerde yeni bir şeye başlamaktansa daha ölçülü olmamız gerektiğini gösteriyor. Karşımızdakilerde beklentilerimizi dengede tutalım. Hesapta olmayan koşullar ve hızlı değişimler nedeni ile duygusal şaşkınlık mümkün olabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Geyik Dağılmamaya çalışmakta yarar var. Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal olarak daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal