Balık burcunun özellikleri nelerdir? Balık burcu kadını ve erkeği hakkında bilinmesi gerekenler

Balık burcu kadını ve erkeğinin özelliklerini merak edenler için balık burcu hakkında bilinmeyenleri mercek altında aldık. Balık burcu kadını ve erkeğinin özellikleri neler? Balık burçlarının aşk hayatı nasıl? Duygusallıkları ile ön planda olan balık burcuna dair bilinmeyen tüm detaylar...

30.03.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-10:36) Balık burcunun özellikleri nelerdir? Balık burcu kadını ve erkeği hakkında bilinmesi gerekenler

Balık burcunun özellikleri denilince ilk akla gelen tabi ki duygusallıklarıdır. Duygusal hassasiyetleriyle meşhur balık burçlarının sevmeye ve sevilmeye karşı olan hassasiyetleri herkesçe bilinmektedir.

Balık burcunun genel özellikleri arasında en dikkat çekici yerleri gözleridir. Büyük gözler, çekici bakışlar ve uzun kirpikleri… Yüzleri biraz yuvarlak bir şekildedir. Ancak yüzlerindeki her yerleri uyum içerisindedir. Erkeği de kadını da orta boyludur.

Balık burcu en son burç olması nedeniyle kendinden önceki bütün burçların genel özelliklerinden birer parça da olsa kendinde bulundurur. Balık burçları genel manada sakin görünümlüdürler.

Yaşamlarının ilerleyen zamanları için plan yaptıkları pek görülmez, daha çok hisleriyle hareket etmeyi severler. Yani yaşama ayak uydurarak yaşarlar. Balık burcu her burcun izini kendinde taşımaktadır. Mizacının renkli ve çeşitli olmasının en büyük etkeni de budur. Sezgileri tahmin edilemez derecede kuvvetlidir.

Balık burcu hakkında bilinmesi gerekenler... 

Balık burcu kadınının özellikleri nelerdir?

- Balık burcu kadını aşk konusuna aşırı önem verir.

- Aşk demek balık burcu için hayat demektir.

- Bazen belli etmemeye çalışsalar da sonsuz ve sınır tanımaz bir romantik olduklarını gizleyemezler.

- Balık burcu kadını eşine tüm duygusallığıyla beraber kalbinin kapılarını açar ve partnerine eşi benzeri olmayan bir aşk dünyası yaşatır.

Balık burcu erkeğinin özellikleri nelerdir?

 - Balık burcu erkeğini anlatacak en önemli kelime hayalperest olmasıdır.

- Hayatının her alanında derin hayaller kurar. Kimi zaman gerçek olandan uzaklaşır.

- Bir diğer dikkat çekici özelliği de duygusal olmasıdır.

- Balık burcu erkeğinin hayalleri ve duyguları ile yaşadığını söylemek doğru olacaktır.

- Bu tarz davranışları ile dikkat çeken bir erkektir.

- Balık burcu erkeği her zaman nazik ve beyefendi bir erkek izlenimi bırakır.

- İnsanları kırmak ona göre değildir ancak kimi zaman kendisinden beklenmeyecek kadar kırıcı olabilir.

Balık burcunun aşk hayatı nasıldır?

Aşk hayatı söz konusu olunca, balık burcu insanları tam anlamıyla kendilerini adarlar. Birlikte olduğu kişiye cenneti yaşattıklarını söyleyebiliriz. Balık burcu insanlarına aşık olan bir kişi, mutsuzum diyemez. Son derece duygusal ve romantik bir aşk hayatı yaşarlar. Birlikte olduğu kişinin söylediği her söz onlar için çok önemlidir. Ayrıca fazla kıskanç olmadıklarını söyleyebiliriz. Fiziksel ilişkilerinde, ruhsal olarak tatmin olmayı tercih ederler.

Mitolojide balık burcunun yeri 

Balık burcunun özellikleri

Aşk ve güzellik tanrıçası balık burcu, köpüklerden doğan Afrodit ile Eros’un karanlık dev, Typhon'dan korkup, kendilerini Fırat'ın sularına atarak birer balık haline gelmesi efsanesi ile özdeşleştirilir. Daha sonra Zeus'un kızı, erdemin sembolü, Athena tarafından gökte birbirine bağlı, ancak ters yönlere gitmekte direnen iki yıldız haline getirilir. Babil Astrolojisi'nde Balık burcu, Kun ya da "Kuyruklar" olarak bilinir. Babil mitolojisinde ise birbirine bağlı balık tanrıçalar Anunitum ve Simash ile özdeşleştirilir. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal