Balık Burcu Erkeği Ve Cinsellik

Birliktelik esnasında kaba ve sert tavırlardan hiç hoşlanmaz. Balık burcu, tatlı sözlerle, ağır yaklaşımlarla, dokunuşlarla çabuk uyarılabilen yapıdadır. Onlar için cinsellik, romantizmin faklı bir boyutudur.İşte detaylar haberimizde...

05.07.2018-18:05 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:11) Balık Burcu Erkeği Ve Cinsellik

Birliktelik esnasında kaba ve sert tavırlardan hiç hoşlanmaz. Balık burcu, tatlı sözlerle, ağır yaklaşımlarla, dokunuşlarla çabuk uyarılabilen yapıdadır. Onlar için cinsellik, romantizmin faklı bir boyutudur.İşte detaylar haberimizde...

Balık burcu cinsellik esnasında partnerini mutlu edebilmek ve doyuma ulaşabilmek için her şeyi deneyebilir. Özellikle gerçekten sevdiğinde, derin duygular hissettiğinde çok iyi sevişir. Balık burcu romantizm ve aşk olmadan birlikte olmak istemez. Yatak odasında tüm sevecenliğini, cazibesini ve seksiliğini size sunacaktır. Birliktelik esnasında kaba ve sert tavırlardan hiç hoşlanmaz. Balık burcu, tatlı sözlerle, ağır yaklaşımlarla, dokunuşlarla çabuk uyarılabilen yapıdadır. Onlar için cinsellik, romantizmin faklı bir boyutudur.

BALIK BURCU CİNSELLİK UYUMU

yengeç burcuyla mükemmeldir. Bir balığı hem duygusal manada, hem de fiziksel anlamda tatmin edebilen en iyi burçtur yengeç burcu. Bununla birlikte balık burcunun sekste en fazla zevk aldığı şey el ve ayaklarına temas edilmesidir. Cinsel birleşme anında fazlasıyla tutkulu olan balık burcu insanı, yüz yüze pozisyonlarda kendini daha iyi hisseder. Yengeç burcu partnerinin isteklerine öncelik verdiğinden, balık burcunu bu anlamda mutlu edebilecek en iyi burçtur.

Balık Burcu Cinsellik Kadın

Balık burcu kadını cinsellikte aşk ister. Aşık olmayan bir balık kadını sizinle sevişmeyi kabul etmeyecektir. Partnerini seven balık burcu kadını, cinsellik konusunda onu mutlu etmek için her yolu deneyecektir. Ama kendinizden soğuttuğunuzda bu tavrı ondan asla beklemeyin, göstermeyecektir. Sevdiği adamı gevşetmekle başlar, hakimiyeti ele alır, önce ruhsal olarak birleşir, sonrasında zevkin doruklarına çıkarır. Mumlarla döşenmiş, hoş kokan, sıcak, egzotik ortamlardan hoşlanır.

Balık Burcu Cinsellik Erkek

Balık burcu erkeği cinsellikte fantezilere yer verilmesini bekler. Ayaklardan fazlasıyla tahrik olan çoğu balık erkeği, güzel ayak gördüğünde etkilenir. Partnerinin özellikle el ve ayak bakımına dikkat etmesini ister. Balık burcu erkeği oldukça romantiktir. Partnerini çok seviyorsa, ona dünyanın tüm zevklerini tattırmak için elinden geleni yapacaktır. Seks sonrası romantizmi devam ettirerek şiir ve güllerle size sürprizler yapar. Balık burcu erkeği cinsellik anında, fiziksel birleşmeyle birlikte ruhsal anlamda da birleşmek ister. İsteksiz olduğu anlarda dahi partnerini reddetmeyecektir. Balık erkeğiyle sevişmek zirveye ulaşmak gibi bir şeydir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal