Ayaklarınızı Yumuşak ve Zarif Yapacak Karışım

Güzel bir kadın ayaklarının da güzel olması gerektiğini bilir. Özellikle yazın sandalet ya da topuklu ayakkabı giyecekse. Peki, ayaklarınızı güzelleştirecek karışım nasıl yapılır?

28.08.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-11:58) Ayaklarınızı Yumuşak ve Zarif Yapacak Karışım

Ayakları yumuşatmak için sadece suyun içinde bekletmek yetmez. Özel bir bakımı hak eder ayaklar. İşte. ayaklara özel bakım karışım...

MALZEMELER

5 yemek kaşığı karbonat
Duş jeli
Birkaç damla uçucu yağ (lavanta, portakal veya limon olabilir)

NASIL YAPILIR?

İşlemi başlatmadan evvel ayaklarınızı sıcak suda 5 dakika dinlendirin. Ayakların yumuşaması, kullanacağnız karışımın etkisini artıracaktır. Homojen bir macun yapmak için duş jelini, uçucu yağı ve karbonatı karıştırın. Ardından karışımla ayağınızı ovarak masaj yapın. Eğer ayak topuklarınız oldukça sert ve çatlaksa, karışımı ovmak için bir fırça veya ponza taşından yardım alın. Birkaç dakika masajı sürdürün ve ayaklarınızı temizleyip, kurulayın. Nemlendirici ile ayak bakımınızı bitirebilirsiniz. Karbonat tozu, sertleşmiş ve pürüzlü ayak için muhteşem bir çözüm olmasının haricinde aynı zamanda kötü kokuları yok eder, en kısa sürede iyileşmeye yardımcı olur ve mantar enfeksiyonlarıyla savaşmaya destek olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal