Ayaklarda Oluşan Su Toplanmasına Çözüm Önerisi

Bazı ayakkabı tiplerinin sert malzemesinden dolayı ayaklarda su toplanır. Bunlar ayak derisinde oluşan küçük lezyonlardır. Bu tip yaralar ciddi olmamakla birlikte ağrıya ve sızıya sebep olabilir. Ancak doğal yollarla bu su kabarcıklarından kurtulmak mümkün.

12.02.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-10:19) Ayaklarda Oluşan Su Toplanmasına Çözüm Önerisi

Bazı ayakkabı tiplerinin sert malzemesinden dolayı ayaklarda su toplanır. Bunlar ayak derisinde oluşan küçük lezyonlardır. Bu tip yaralar ciddi olmamakla birlikte ağrıya ve sızıya sebep olabilir. Ancak doğal yollarla bu su kabarcıklarından kurtulmak mümkün. İşte detaylar...

Lavanta yağı ve Deniz Tuzu Karışımı

Deniz tuzunun antiseptik özelliği ve lavanta yağının rejeneratif gücünün birleşmesiyle rahatlatıcı bir tedavi uygulayabilirsiniz. Bu karışım topuklarda oluşan su toplamasını ve diğer küçük lezyonları hafifletir. Bir süre sonra ölü hücreleri temizler.

Malzemeler:

-2 yemek kaşığı deniz tuzu

-2 yemek kaşığı lavanta yağı

-5 bardak su

Yapılışı:

Önce suyu ısıtın ve kaynamaya başlamadan önce alın. Tuz ile lavanta yağını ekleyin. Daha sonra, tüm bunları bir kaba koyun ve dayanılabilir bir sıcaklıkta olup olmadığını görmek için cildinizde sıcaklığını test edin. Ayaklarınız 20 dakika boyunca bu karışımın içerisinde bekletin. Su toplamasının bulunduğu bölgeleri karışımla kapladığınızdan emin olun.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal