Ayak Kokusunu Giderecek Tavsiyeler

Ayak kokusu sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen ve birçok kişinin şikayetçi olduğu sorunlardandır. Peki ayak kokusu nasıl geçer?

05.02.2019-17:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-17:26) Ayak Kokusunu Giderecek Tavsiyeler

Ayak kokusu sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen ve birçok kişinin şikayetçi olduğu sorunlardandır. Peki ayak kokusu nasıl geçer? İşte ayak kokusuna iyi gelen tavsiyeler...

Terlik Giymeyin

Evin içerisinde çorapla dolaştığınız zaman, çorap bütün bakterileri üzerinde toplar ve bastığınız her yere yayar. Bu yüzden çorap ve terlik giymeden dolaşırsanız ayaklarınızın kokmasını önlemiş olursunuz.

Çorapları Ters Çevirip Yıkayın

Çoraplarınızı tersten yıkadığınızda, sinmiş koku hem daha kolay gider hem de ayaklarınıza bakteri bulaşma riskini azaltır.

Ayaklarınıza da Deodorant Sıkın

Deodorantlar, terlemeyi engelleyen kimyasallar içerirler. Bu yüzden ayaklarınıza deodorant sıkmak, ayaklarınızın terleyerek kokmasını önleyecektir.

Ayaklarınızı Havluyla Kurutun

Duş aldıktan hemen sonra ayaklarınızı havluyla kurutmalısınız. Böyleylikle ayaklarınızda mantar oluşumu engellenecek ve koku riskinin önüne geçmiş olacaksınız.

Elma Sirkesi

Elma sirkesinin keskin dokusu, ayaklarınızda oluşan kokuyu hemen giderecektir. Bunun için ihtiyacınız olan şey ise bir kova suya bir kapak elma sirkesi eklemek.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal