Evdeki Nem Kokusunu Geçirecek Tavsiyeler

Evde küften ve nemden kaynaklanarak oluşan kokular sağlığımızı tehdit eder. Evde oluşan nem kokusu çoğunlukla rahatsız edicidir. Peki evdeki nem kokusu nasıl geçer?

05.02.2019-16:42 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-16:36) Evdeki Nem Kokusunu Geçirecek Tavsiyeler

Evde küften ve nemden kaynaklanarak oluşan kokular sağlığımızı tehdit eder. Evde oluşan nem kokusu çoğunlukla rahatsız edicidir. Peki evdeki nem kokusu nasıl geçer? İşte püf noktaları...

Solunum Sistemi Problemlerine Yol Açar

Evdeki nem kokusu kıyafetlerinize bulaşabilir ve dolabınızın kapağını açtınız an bile bu kokuyu almak sinir bozucu olabilir. Evdeki nem kokuları bazen alerjiye ya da solunum sistemi problemlerine yol açabilir. Genelde dikkate almasakta, bu durumlar küfün ve kokunun sağlığınız için zararlı olan diğer mikroorganizmaların yayılmasına sebep olabilir. Ancak bunun bir çözümü olduğunu belirtelim. Sizlerle evinizdeki nem kokusundan kurtulmanız için püf noktalar paylaştık. İşte evde deneyebileceğiniz basit çözümler...

Kahve Çekirdekleri

Kavrulmuş ya da çekilmiş kahve çekirdeğinin nem kokusundan kurtulmak için kullanılabilecek güçlü bir kokusu vardır. Hatta, çöp kokusunu, elbise dolabındaki kokuları ve diğer az havalandırılmış alanlardaki kokuları bastırmak için de kullanmanızı tavsiye ederiz.

Nasıl Kullanılır?

Kahve çekirdeklerini küçük bir kaseye koyun ve koku yayan yerlere yerleştirin. Eğer çekilmiş kahve kullanmayı tercih ederseniz kumaştan çantalara koyup nemli bölgelere yerleştirebilirsiniz.

Limon Suyu

Limon suyu oldukça faydalı ekolojik bir temizleme ürünüdür. Bu özel durumda da, sitrik aroması mutfak ya da banyodaki nem kokusundan kurtulmanız için işinize yarayabilir.

Nasıl Kullanılır?

Limonun suyunu sıkın ve eşit miktarda sıcak su ile karıştırın. Oluşturduğunuz içeriği sprey şişesine koyun ve nem kokusunun olduğu alanlara sıkın. Eğer ihtiyaç duyarsanız, kalıntıları temiz bir kumaşla temizleyin.



Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal