5 Egzersizle Yüzünüzü İnceltin!

İnce ve zarif bir yüz her kadının hayalidir. Bunun için bazı estetik yöntemleri olsa da bazı egzersiz hareketleri ile de ince bir yüz hattına sahip olmak mümkün olabilir. Peki bu egzersizler hangileridir gelin birlikte bakalım.

27.08.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-12:07) 5 Egzersizle Yüzünüzü İnceltin!

Yanaklarınız çok dolgunsa ve inceltmek istiyorsanız bazı egzersizlerle yüzünüzü şekillendirebilirsiniz. Peki o egzersizler hangileri sizin için derledik.,

YÜZ İNCELTEN EGZERSİZLER

Ördek dudak hareketi

Bu egzersiz yanaklarınızdaki ana kasları çalıştırmaya yarar. Dudaklarınızı büzerek kapatın ve açın. Bu hareketi yaparken de dudaklarınızı öne doğru ittiğinizden emin olun ki kaslarınız çalışmaya başlasın. Bunu 15 dakika süresince tekrarlayın.

Dudağınızı sağa sola yamultun

Bir şeyden tiksiniyormuş gibi dudağınızı yamultun. Dudağınızı çenenizin önce bir tarafına kaydırın ardından da öteki tarafa. Bu boyun kaslarınızı da çalıştıracaktır. Bunu 15 dakika süresnce tekrarlayın.

Balık dudak hareketi

Bu hareketi çocukken biliriz. Yanaklarınızı içeri çekip dudaklarınızı öne doğru çıkartın. Ardından kafanızı arkaya eğip çenenizle tavana doğru uzanma hareketi yapın. 10 saniyelik periyotlarla 15 kez deneyin.

Gülümseyin

Ağzınızı gülümseyecekmiş gibi açın ancak üst dudakla üst dişlerinizi kapatın. Bu esnada işaret parmaklarınızı elmacık kemiklerinize koyun ve yukarı doğru itin. Bu durumda 30 saniye boyunca durun.

Gözlerinizi sıkıca kapatın

Gözlerinizi sıkıca yummanın da yanaklarınızdaki yağları yakmaya destek olduğunu biliyor muydunuz? 3 saniye süresince gözlerinizi sıkıca kapayın ve açın. Bunu 15 defa tekrarlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşaı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal