1 Ayda 10 Kilo Verdiren Diyet

Yaz aylarının gelmesiyle en çok araştırılan konuların başında hızlı kilo verdiren diyetler yer alıyor. İşte 1 ayda 10 kilo vereceğiniz diyet.

11.05.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-19:07)

Salgın nedeniyle uzun vakitler evde olmamız yemek yemeyi sevenler için dezavantaja dönüştü. Öyle ki yaz aylarının gelmesiyle arama motorlarında en çok aratılan ‘hızlı kilo verme’ oldu. Bizde fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için 1 ayda 10 kilo verebilecekleri muhteşem bir diyet listesi hazırladık.

1 AYDA KİLO 10 KİLO VERDİREN DİYET

1 Ayda 8 – 10 kilo fazlası olan kişiler için en sağlıklı şekilde nasıl kilo verebilir? Sizler için hazırladığımız bu diyet, hem sağlıklı kilo vermenizi sağlayacak hem de metabolizmanızı hızlandıracaktır. İşte detaylar…

SABAH KAHVALTISI

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)

ÖĞLE YEMEĞİ VAKTİ

3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.

hızlı kilo verdiren diyet

ARA ÖĞÜN ZAMANI

Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyveside olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.

AKŞAM YEMEĞİ VAKTİ

Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı),Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal