Kadıköy'de evsiz çiftler tarafından vahşet! O anları kameralar kaydetti

İstanbul'da Kadıköy'de sokakta yaşayan bir çift, mahallelilerin kabusu oldu. Binalara girip konaklayan sevgililer, kendilerine tepki gösteren bir vatandaşın camına alkol şişesi fırlattı. Yaşanılan anlar kameralar tarafından kaydedilirken, çevreye ağır küfür ve hakaretler savruldu. Yaşanılan olaydan sonra çift, polis tarafından tutuklandı.

16.08.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-17:10)

Olay dün saat 15.00 sularında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre Kadıköy sokaklarında yaşadığı öğrenilen Ahmet ve Pınar isimli çift, bir süredir binalarda konaklamaya başladı. Geceleri binaların girişinde geçiren sevgililer, insanlara rahatsızlık vermeye başlayınca mahalle sakinleri tepki gösterdi. Çift gelen tepkilerin üzerine vatandaşlara ağır küfür ve hakaretler ederek saldırdı.

Şişe ile cam kırdılar

Şişe ile cam kırdılar 

Yaşanılan kavganın büyümesinden sonra Ahmet isimli şahıs, pencereden kendisine tepki gösteren bir vatandaşın camına alkol şişesi fırlattı. Camın kırılmasından sonra çift olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşanılan dehşet anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Olayın ardından çok sayıda vatandaşın ihbarı üzerine söz konusu yere polis ekibi geldi. Kısa sürede olay noktasına gelen polis ekipleri, saldırgan sevgilileri yakaladı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal