Kadıköy'de bu kadarı da olmaz dedirten olay!

İstanbul Kadıköy'de park halindeki bir aracın üzerine ağaç parçası devrildi. Çevredeki vatandaşlar öyle bir şey yaptı ki pes artık dedirtti. İşte haberin detayları...

27.05.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:32)

Bu kadarı da olmaz dedirten olay, Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi Rıfkı Bey Sokak üzerinde meydana gelmiştir. Gelen bilgiye yönelik, sokak üzerinde park halinde bulunan araç üzerine ağaç parçası devrilmiştir. Olayı gören vatandaşlar ise durumu polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti. 

Polis ekipleri sokak üzerinde güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri ise bir yandan ağacı araç üzerinden kaldırmak için çalışma başlattı. Ekiplerin olay yerinde çalışma yürüttüğü sırada sokaktan geçen vatandaşlar, hayret verici bir şekilde araç üzerine düşen ağaç parçasındaki dutları topladı. Vatandaşlar polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılmıştır. 

Koyun can derdinde, kasap et derdinde 

Meydana gelen olayın ardından konuşan çevre sakinlerinden Ertuğrul Cebesoy ise duruma yönelik, “Ağaç sanırım yükünü taşıyamayarak yola düştü. Ağaç parçasının düştüğü araç biraz zarar gördü. O esnada bedava dutu gören millet dut toplamaya başladı” dedi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal