Kader sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı? Şarkıcı Kader kimdir?

Şarkıcı Kader hastaneye kaldırıldı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa magazin programına konuk olan şarkısı Kader, programda sağlık sorunları olduğunu dile getirdi. Ünlü şarkıcının hastaneye kaldırması hayranlarını korkuttu. Peki, Şarkıcı Kader kimdir? Şarkıcı Kader sağlık durumu iyi mi? Kader neden hastaneye kaldırıldı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

20.03.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:22) Kader sağlık durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı? Şarkıcı Kader kimdir?

Geçtiğimiz günlerde TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan şarkıcı Kader, sağlık sorunları olduğunu ve bu nedenle kilo aldığını dile getirdi. Kilo aldığı için kötü ve kırıcı yorumlar aldığını ifade eden Kader, bu duruma isyan etti. Şarkıcının hastaneye kaldırılması hayranlarını üzdü. Birçok kişi Kader’in neden hastaneye kaldırıldığını, sağlık durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. Peki, Şarkıcı Kader kimdir? Şarkıcı Kader sağlık durumu iyi mi? Kader neden hastaneye kaldırıldı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Şarkıcı Kader sağlık durumu iyi mi? 

Bir süre önce İbo Show'a konuk olan şarkıcı Kader, 16 Mart Çarşamba günü de 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Programda üzücü açıklamalarda bulunan Kader, izleyicileri de üzdü. Yaşadığı sağlık sorunlarını olduğunu belirten şarkıcı Kader, bu durum yüzünden kilo aldığını ifade etti. Kilo alması nedeniyle sosyal medya birçok kötü yorum aldığını söylerken bazı kişilerin olayı hakarete kadar götürdüğünü söyledi. Bu konuda üzgün olduğunu ve etkilendiğini söyleyen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı.

Şarkıcı Kader neden hastaneye kaldırıldı?

Şarkıcı Kader’in hastaneye kaldırılması sevenlerini üzdü. Katıldığı programda yaptığı açıklamadan sonra izleyicileri üzen ünlü şarkıcı sosyal medya da aldığı kötü yorumlara daha fazla dayanamadı. Aldığı kötü yorumlardan etkilenen şarkıcı Kader hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan şarkıcı Kader, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kader Hanımı hastaneye kaldırdık! Şimdi mutlu musunuz klavyeciler? Duracağınıza arttınız! Ne yazık ki bunların 80 kadın olması da kadının kadına verdiği şiddeti zararı ayıp size ya! Böyle önemli bir insanı sanatçıyı bu güzel kalbi bu hale getiren herkes ama herkes bu saatten sonra kimseye acımıyorum, hepiniz yargı önünde cezanızı çekeceksiniz, bitti o iyi niyetler... Sinan Bey size verdiğimiz tüm yetkileri sonuna kadar kullanabilirsiniz o ağlayanlar da dahil!"

Şarkıcı Kader Hastaneye KaldırıldıŞarkıcı Kader kimdir? 

1979’da İstanbul'da dünyaya gelen şarkıcı Kader’in tam ismi Kader Çetintürk’tür. Sahneden sadece Kader ismini kullanan şarkıcı ekranlarda şarkıcı Kader isimi ile tanınmaktadır.

8 yaşındayken müzik ile tanışan Kader, müzik hayatına düğün salonlarında şarkı söyleyerek başladı. 13 yaşına kadar düğün salonlarında şarkı söylemeye devam eden Kader Çetintürk, 14 yaşında ise ilk albümü çıkardı. Küçük yaşına rağmen tanınmayı başaran Kader, daha 14 yaşında Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümünü sevenleriyle buluşturdu.

Şarkıcı Kader'in Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümü ülke genelinde 450 bin kopya satarken sonraki iki albümü sırasıyla 300 bin ve 230 bin kopya sattı.

Şarkıcı Kader'in şarkı ve albümleri nelerdir?

Şarkıcı Kader’in şimdiye kadar çıkardığı şarkı ve albümlerde oldukça merak edilmektedir. Kader Çetintürk’ün çıkardığı albüm ve şarkılar şu şekildedir:

Ona Buna Bakma-Takıl Bana (1994)

Sabret Güleceğiz Yakında (1995)

Seni Veren Allah'a Kurban Olayım (1996)

İnsan Olmak Kolay Değil (1997)

Adamım (1999)

Kader 2001 (2001)

Sana Kimse Dokunmasın (2003)

İllaki Kader (2008)

Aşk Hatırası (2012)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal