Kaç Yaşından Sonra Yaşlanma Karşıtı Kremler Kullanılmalı?

Yaşlanmada kırışıklıklar ve pek tabi yaşlılık etkilerini erteleyen ve yok eden yaşlanma karşıtı kremler (anti- aging) kullanımı belli bir yaşta başlanırsa daha etkili olacaktır. Zira ne kadar erken o kadar iyi!

31.07.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-15:15) Kaç Yaşından Sonra Yaşlanma Karşıtı Kremler Kullanılmalı?

Yaşlanmayı geciktiren cilt bakım ürünlerinin başat aktörü olan bu kremler için ideal yaşlar tahmin edilenden de erken. Bu yüzden erken keşfedip daha güzel ve sonra yaşlanın.

KAÇ YAŞINDAN İTİBAREN YAŞLANMA KARŞITI KREM KULLANMALI?

25 yaşının ardından aktif maddeler barındıran kırışıklık kremleri kullanılmalıdır. Bunlar değişik kırışıklık kremlerinin içinde farklı dozajlarda konulur. Özellikle kök hücre ve peptitler son derece değerli aktiflerdir. Örümcek Ağı kreminin içinde ödüllü aktifler bulunmaktadır, peptit ve kök hücre olan aktif kozmetik malzemeler yaşlanma karşıtı kremler işe yarıyor. Örümcek Ağı kreminin aktifleri hakkında yayınlanmış tıbbi araştırmalar var ürün testleri ile ilgili uzmanlar yorumları var ve özellikle kök hücre ve peptitlerin üretim teknolojisinin arkasında geniş bir bilim mevcut. Cildin daha derin katmanlarına içine almak için ihtiyaç olan bir yağ asidi ile sentetik peptidler birleştirilmesinin ardından oluşan ürün, 4 ila 12 hafta içinde kolajen üretimini artırmaya destek olur ve daha sıkı, daha genç bir cilt izlenimini destekler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal