Kablosuz Matkap Nasıl Kullanılır?

Matkap nasıl kullanılır? Matkap kullanırken nelere dikkat etmek gerekir? Eğer kablosuz matkap kullanıyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor! İşte kablosuz matkap kullanmanın incelikleri...

13.05.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-16:25)

Matkap çeşitli yüzeyler üstünde istediğiniz boyutlarda delikler açmanız amacıyla kullanılan bir alettir. Ancak kullanırken çok dikkatli olunması şart. Çünkü gözden kaçırılan ufacık bir hata ciddi boyutlarda problemlere sebep olabilir.  Peki matkap nasıl kullanılır? Matkap kullanmanın püf noktaları neler? 

ÖNCE İŞARETLEME YAPIN 

Matkabı kullanmaya başladığınız anda matkabın tetiğine basın ve hızlıca dönmesini sağlayın. Matkabı kullanmaya başlamadan evvel muhakkak işaretleme yapın. Bu sayede hedefiniz şaşmaz.

Küçük bir cisim delinecek ise parçayı çok iyi sabitledikten sonra sıkıştırınız. Sabit durmayan parçalar yüzünden matkap ucu dönebilir ve kazalara sebep olabilir.

KULLANIRKEN ELDİVEN TAKMAYIN 

Çalışmanın aralarında matkabın fişini çıkarıp kısa süre aletin rahatlamasına izin verin. Delme işlemini yaptığınız esnada mutlaka önce gözlük takmalısınız. Eldiven takmak matkap kullanırken pek fazla tavsiye edilmez. Matkaba dolaşma tehlikesi vardır.

Son Dakika Kadın Haberleri için ssayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal