Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Mart ayı Kabine Toplantısı hangi gün yapılacak? Kabine Toplantısı gündemleri

Her iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı’nda Türkiye’nin iç ve dış meseleleri görüşülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantının ne zaman yapılacağı ve gündem maddelerinin ne olduğu merak ediliyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Mart ayı Kabine Toplantısı hangi gün yapılacak? Detaylar haberimizde…

22.03.2024-17:03 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-17:03)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında her iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı, son olarak 4 Mart 2024 tarihinde yapılmıştı. Önemli konuların masaya yatırıldığı kritik zirvenin ne zaman yapılacağı ve hangi konuların gündeme getirileceği sorusu iyiden iyiye tartışılmaya başlandı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Mart ayı Kabine Toplantısı hangi gün yapılacak?

Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta?

Kabine Toplantısı’nın normalde 18 Mart’ta yapılması bekleniyordu ancak Kabine o tarihte bir araya gelmedi. Bir sonraki Kabine Toplantısı’nın 25-26 Mart 2024 tarihleri arasında yapılması bekleniyor. 

Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Mart ayı Kabine Toplantısı hangi gün yapılacak? Kabine Toplantısı gündemleri

Kabine Toplantısı gündemleri 25-26 Mart 2024

Kabine Toplantısı'nın ana gündem maddesi olarak 31 Mart yerel seçim faaliyetlerinin belirlenmesi öngörülüyor. Ayrıca, yurt içinde ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ile Türkiye'nin Gazze diplomasisi konularının da toplantıda ele alınması bekleniyor. Öğretmen atamalarının da gündemde yer alması beklenen konular arasında.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal