AK Parti, CHP’den o ilçeleri alacak: Murat Kurum tek tek açıkladı!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, önemli ilçelerin listesini açıkladı. Kartal ve Maltepe gibi kritik ilçelerde sıkı bir seçim sürecinin yaşandığını ifade eden Kurum, bu ilçelerden en az birinin alınacağını öngördü. Ayrıca, kazanacakları ilçeler arasında Sarıyer, Küçükçekmece ve Avcılar'ı da saydı.

22.03.2024-16:48 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-16:48) AK Parti, CHP’den o ilçeleri alacak: Murat Kurum tek tek açıkladı!

31 Mart'a kadar geri sayım başladı. Türkiye, yerel seçimler için gün sayarken, İstanbul'da da heyecan dorukta. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim öncesinde Mynet'in sorularını yanıtladı ve İstanbul seçiminde kritik ilçeleri tek tek sıraladı. Kurum'un açıklamaları, seçim atmosferinin nabzını tutmak isteyen herkesin dikkatle takip ettiği bir gelişme oldu.

Kurum, İstanbul'daki kritik ilçeleri belirlerken Kartal ve Maltepe'yi özellikle vurguladı. Bu iki ilçede sıkı bir yarış yaşandığını ve Cumhur İttifakı'nın bu ilçelerden en az birini alabileceğini ifade etti. Ayrıca, Sarıyer, Küçükçekmece ve Avcılar gibi önemli ilçelerin de kazanacakları ilçeler arasında olduğunu söyledi. Kurum'un bu açıklamaları, seçimdeki stratejilerini ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.


Murat Kurum o ilçeleri tek tek saydı

Murat Kurum, şu ifadelerde bulundu:

 "Gerçekten ilçelerde çok güzel çalışmalar yürütülüyor. Örneğin Kartal'da, Maltepe'de ucu ucuna bir bir seçim süreci yürüyor. Orada o ilçelerden en az bir tanesini alacağız gibi gözüküyor. Büyükçekmece'de çok güzel bir yarış var. Orada önde gözüküyoruz. Sarıyer'de keza yine önde gözüküyoruz. Küçükçekmece'yi inşallah alacağız. Avcılar yine başa baş gözüküyor yani Avcıları alacağız gözüküyor. Yani çok farklı neticeler olacak. Diğer alamadığımız belki ilçelerin birçoğunda da başa baş bir yarış olacak." 


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal