Juventus'un Kenan Yıldız planı ortaya çıktı: Forma numarası bile belli oldu

Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Ayrıca İtalyan ekip, genç yıldıza 10 numaralı formayı da vereceği iddia edildi. İşte detaylar...

10.04.2024-15:43 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-15:43)

İtalyan devi Juventus, genç yıldızı Kenan Yıldız ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. Öte yandan milli yıldızın forma numarasında da değişikliğe gidilecek.

10 numarayı sırtına geçirecek

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, siyah-beyazlı taraftarların da büyük ilgi gösterdiği 18 yaşındaki forvet oyuncusuna son dönemde Avrupa kulüplerinin ilgisinin ardından Juventus, yeni bir kontrat imzalayarak Kenan’ı kadroda tutmanın planlarını yapıyor. Öte yandan İtalyan ekibinde 15 numaralı formayı giyen Kenan’ın yeni sözleşmenin ardından 10 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

“Ben onun gibisini görmedim”

Kenan Yıldız için Juventus kalecisi Wojciech Szczesny, “Kenan Yıldız'ın 5 yıl içinde Ballon d'Or'a aday olacağına eminim. Birçok oyuncuyla oynadım ama onun kadar yetenekli birini hiç görmedim” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon toplamda 4 gol kaydetti

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından aday kadroya da çağrılan Kenan, milli formayı ilk kez Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Hırvatistan’a karşı giymişti. Genç futbolcu milli formayla 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Bu sezon Torino temsilcisiyle ise ligde ve kupada toplam 24 maça çıkan Kenan Yıldız, 3 gol kaydetti.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal