İngiliz devi Kenan Yıldız'ın peşinde: Astronomik teklifle Juventus'un kapısını çalacaklar

Juventus'un yükselen milli yıldızı Kenan Yıldız'ın Avrupa'dan birçok talibi bulunuyor. Bunların başında bir İngiliz devi gelirken, yüksek bir bonservisle kapının çalınması bekleniyor. İşte detaylar...

06.01.2024-14:00 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-14:00) İngiliz devi Kenan Yıldız'ın peşinde: Astronomik teklifle Juventus'un kapısını çalacaklar

Juventus'ta ve milli takımda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız'ın Transfer döneminin konuşulan isimlerinden biri olması bekleniyor.

Arsenal’in gözü onda

Birçok büyük kulübün transfer listesinde olan milli yıldız için en ciddi kulübün Premier Lig devi Arsenal olduğu İtalyan basınında geniş bir yer buldu. Kenan Yıldız'a Arsenal'in yanı sıra Premier Lig'den birçok kulübün ilgisinin olduğu vurgulandı.

Kenan Yıldız

Bu sezon 2 gol kaydetti

Arsenal Teknik Direktörü Arteta'nın, Kenan Yıldız'ı son derece beğendiği ve transferini istediği de aktarıldı. 18 yaşındaki Kenan Yıldız'ın Juventus ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Kenan Yıldız, bu sezon 9 maçta 2 gol kaydetti.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal