Fenerbahçe istedi Galatasaray peşine düştü: Taraftarları heyecanlandıracak

Bu sezon ligde hummalı bir yarışın içinde olan Galatasaray, ezeli rakibi ve şampiyonluğun da favori takımlarından olan Fenerbahçe'nin uzun süre peşinden koştuğu yıldız oyuncu için devreye girdi. İşte detaylar...

06.01.2024-10:18 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-10:18) Fenerbahçe istedi Galatasaray peşine düştü: Taraftarları heyecanlandıracak

Trendyol Süper Lig'de heyecan hız kesmeden sürüyor. Ligin ilk yarısının bitmek olduğu zaman diliminde ise Galatasaray ve Fenerbahçe, zirve için amansız bir yarışın içinde bulunuyor. Ligde bu sezon zirveyi 44'er puanla paylaşan iki dev takım, şampiyonluğun favorileri arasında başı çekiyor.

Şampiyon yıldızın peşine düştüler

Son olarak ligde karşı karşıya gelen iki takım, Kadıköy’deki maçtan gol atamadan beraberlikle ayrılmışlardı. Öte yandan bu iki takım, sezonun diğer yarısı için kadro planlamalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Tarihlerinde birçok oyuncu için yarışa gire iki ekip, bu kez de 3 sezon önce Şampiyonlar Ligi kazanmış bir yıldız peşinde.

Fenerbahçe’nin gündemindeydi

Takvim'in haberine göre; Yaz Transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Arsenal'in yıldızı Jorginho için flaş bir iddia ortaya çıktı. Arsenal forması giyen deneyimli İtalyan orta saha oyuncusunun transferinde Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi. Galatasaray, orta saha takviyesi için Ndombele ile yollarını ayırma planları yaparken, Jorginho'nun transferini gündemine aldı.

İtalyan yıldız süre bulmak istiyor

Sarı kırmızılılar, İtalyan yıldızı kadrolarına katmak adına ciddi adımlar atıyor. Tecrübeli futbolcu ise EURO 2024 nedeniyle süre almak istediği bir takıma gitmek istiyor. Jorginho, milli takımda yer almak için düzenli oyun süresine ihtiyaç duyduğunu dile getirirken, Galatasaray'ın bu beklentilere cevap verebilecek bir takım olduğu belirtiliyor.

Chelsea’de başarılara koşmuştu

Kariyerine İtalya'da başlayan 32 yaşındaki orta saha, Napoli, Chelsea ve Arsenal gibi dünya devlerinin formalarını giydi. Chelsea’de 2021’de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. Bu sezon Arsenal formasıyla toplamda 18 resmi maça çıkan Jorginho, 1 gol kaydetme başarısı gösterdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal