İngiliz devi Kenan Yıldız'ın peşinde! Juventus'un kapısını çalacaklar

Bu sezon Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Juventus forması giyen Kenan Yıldız için Premier Lig devi harekete geçti. İşte detaylar…

01.12.2023-15:58 - (Son Güncelleme: 01.12.2023-17:33) İngiliz devi Kenan Yıldız'ın peşinde! Juventus'un kapısını çalacaklar

Bayern Münih altyapısından yetişen ve Juventus’a Transfer olan Milli oyuncu Kenan Yıldız’ın yıldızı parlıyor.

İngiliz devi kapıda 

Almanya ile oynanan özel maçta golünü atan ve İtalyan ekipte Teknik Direktör Allegri’nin de gözüne giren Kenan için Liverpool iddiası gündeme geldi. İtalyan basınından Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Liverpool'un Kenan Yıldız'ı takip ettiği belirtildi. İngiliz ekibinin, Juventus forması giyen milli oyuncuyu Bayern Münih altyapısından beri izlediği ifade edildi.

Genç takımda yıldızı parladı

Haberin detayında ise teknik direktör Jürgen Kloop'un Kenan Yıldız'ın özelliklerine sahip bir oyuncu istediği ve kısa süre içinde Juventus'un kapısının çalınabileceği aktarıldı. 

Bayern Münih altyapısında yetişen Kenan, 2022 yılında Juventus'a transfer oldu. Juventus'ta A takıma seçilen genç yıldız, 5 maçta forma giydi. Genç takımda 31 maça çıkan Kenan, 12 gol ve 7 asist yaptı.

4. oyuncu olacak

Kenan Yıldız’ın Liverpool’a transfer olması halinde, İngiliz devindeki 4. Türk oyuncu olma hakkına sahip olacak. Bu oyuncular Nuri Şahin, Samet Yeşil ve Ozan Kabak olmuştu.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal