Fenerbahçe Yunanistan'a 3 eksikle gidiyor: Olympiakos kafilesi belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, müsabakanın kadrosunu açıkladı. İşte detaylar...

10.04.2024-15:05 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-15:05)

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

King, Mert Hakan ve Djiku maçta olmayacak

Yarın oynanacak mücadele öncesi Fenerbahçe'de Joshua King, Mert Hakan Yandaş ve Alexander Djiku, sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almazken sakatlıklarını atlatan Fred, Michy Batshuayi ve İsmail Yüksek ise kafilede yer aldı.

İşte Fenerbahçe’nin geniş kadrosu

Öte yandan Teknik direktör İsmail Kartal'ın tercih ettiği 24 kişilik kadroda şu isimler bulunuyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred Rodrigues, Rade Krunic, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Zeki Dursun, İrfan Can Kahveci, Efekan Karayazı, Cengiz Ünder, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi ve Çağrı Fedai.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal