Fenerbahçe, Avrupa semalarına çıkıyor: Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde sakatlıklara rağmen ilk maçtan avantaj sağlanması planlanıyor. Peki Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

09.04.2024-13:27 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-13:27)

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Önceki turda Belçika ekibi Union SG’yi eleyen sarı lacivertliler, Yunan ekibiyle deplasmanda oynayacağı maçtan avantajla dönmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’nin Avrupa maçının Ne Zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı sorusu spor severler tarafından araştırılıyor. Peki Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Olympiakos-Fenerbahçe maçı 11 Nisan 2024 Perşembe günü TSİ 19.45’te oynanacak. Kritik maç Exxen’de canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, Avrupa semalarına çıkıyor: Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe galip gelerek yurda dönmek istiyor

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinin ilk ayağında Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Süper Lig'de zirve mücadelesi veren sarı-lacivertliler, bu kritik maçta avantajlı bir skor alarak tur için güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. 

İsmail Kartal'ın öğrencileri, son 16 turunda Union Saint Gilloise'yi geçerek çeyrek finale yükselmişti. Hem ligde hem de Avrupa'da iddialı olan Fenerbahçe, sahada öne çıkan isimlerden Tadic, Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski'nin performansına odaklanacak. Taraftarlar, takımlarının bu kritik maçta galibiyetle ayrılarak tur için avantaj yakalamasını bekliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal