Jungle Cruise film konusu ve oyuncuları

Jungle Cruise filminin başrolünde sevilen oyunculardan Dwayne Johnson, Emily Blunt yer alırken filmin merak edilmemesi de ilginç olurdu. 2021 yılında yayınlanan Jungle Cruise filmi hakkında bilgi almak isteyenler araştırmalarını hızlandırdı. İşte Jungle Cruise hakkında tüm merak edilenler…

25.06.2022-01:20 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-01:20) Jungle Cruise film konusu ve oyuncuları

Hem konusu ile hem de oyuncularıyla dikkat çeken Jungle Cruise filmi 2021'de izleyici karşısına çıktı. Film hakkında araştırmalar devam ederken bizde tüm merak edilenleri sizlerle paylaştık. Jungle Cruise Filminin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihine yazımızda yer verdik. İşte Jungle Cruise hakkında tüm merak edilenler…

Jungle Cruise Filmi oyuncuları kimlerdir?

Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Jungle Cruise filminde Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall gibi çok sevilen isimler yer alıyor. Jungle Cruise filminin yönetmen koltuğunda ise Jaume Collet-Serra oturmaktadır.

Jungle Cruise Konusu

Jungle Cruise film konusu nedir?

Kaşif olan Lily Houghton, macera dolu bir göreve başlar. Amazon ormanlarına beklenmedik bir yolculuğa çıkan Lily, iyileştirme gücüne sahip bir ağaç için maceradan maceraya koşar. Bu ağacı açmak için gerekli olan tek şeyin bir oku ucu olduğunu bilen Lily, efsaneyi tamamlamak için ok ucunu bulmaya çalışır. Macerayı tamamlamak için nehirden geçmesi gereken Lily’nin yardımına ise Kaptan Frank koşar.

Jungle Cruise ne zaman vizyona girdi?

Geçtiğimiz sene vizyona giren Jungle Cruise, 30 Temmuz 2021’de sinemalarda yer aldı. Toplam 1 saat 52 dakika süren film, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal