Johnny Depp’in Türk Versiyonu Taro Emir Tekin’in Annesi Şevval Sam Oğlunun Evliliği Hakkında Samimi İtiraflarda Bulundu

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’nın başrolü Şevval Sam oğlu ve onun ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. İşte Sam’ın oğlu hakkında söyledikleri…

13.01.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:26)

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan hem oyuncu hem de şarkıcı Şevval Sam, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu hayranlarından gördüğü yoğun sevgi selinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek; ‘’Sevilmekten daha güzel bir şey olabilir mi? Bir insanın beni gördüğünde mutlu olması bu hayatta en mutlu eden şeylerden bir tanesi. Seviliyor olmak güzel bir duygu. Sokakta kimi Ender diyor kimi Şevval abla diyor. Anneler, teyzeler, amcalar beni çok seviyor. Bu çok hoşuma gidiyor’’ diyerek samimi açıklamalarda bulundu. Gördüğü ilgi karşısında son derece mutlu olan güzel oyuncuya Johnny Depp’e benzetilen oğlu Taro Emir Tekin’in başarısı soruldu. Sadakatsiz dizisindeki üstün oyunculuk performansı ile kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncunun annesi Şevval Sam ise oğlundan öğrendikleri hakkında konuştu. 

SAM: ONUN DONANIMI ÇOK FAZLA

Ünlü oyuncu Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan ve yurtdışında eğitimini tamamlamış olan oğlu taro Emir Tekin hakkında konuştu. Yakaladığı başarılı çıkış sonrası kısa sürede üne kavuşan yakışıklı oyuncunun annesi Sam, oğlundan oyunculuk konusunda da destek aldığını söyledi. Şevval Sam; ‘’Oyunculuğa dair konuştuğumuzda çok şey öğreniyorum. Onun donanımı çok fazla. İşine, mesleğine tutku ile bağlı olan biri olduğun için geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor’’ dedi. Basın mensuplarının ‘’Oğlunuzun kariyer planlamasıyla ilgili fikir alışverişi yapıyor musunuz?’’ sorusuna ise güzel oyuncu; ‘’Taro yolunu başından beri kendisi çizdi. Ben herhangi bir destek vermedi. Bizde öyle pohpohlamak yoktur. Herkes kendi parmak izini kendi keşfeder. Taro’da kendi yolunu kendi başına çizen bağımsız bir birey. Dolayısıyla gelecek adına ondan umutluyum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

şevval sam

ÜNLÜ OYUNCU EVLİLİK KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

Başarılı oyuncu son zamanlarda büyük ilgi gören oğlunun sevgilisi Sofia hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Evlilikle ilgili konulara karışmayacağını söyleyen oyuncu; ‘’Oğlum yetişkin bir birey. Karışmam gereken bir durum olursa karışırım. Onun dışında öyle kötü kaynanalardan değilim, olamam da. Evlilik onların vereceği bir karar’’ diyerek son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal