Şevval Sam Koronavirüs Atlatmış!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Eda Ece ile Şevval Sam, önceki gün Etiler'de rol aldıkları dizinin yapım şirketinde objektiflere yansıdılar.

23.04.2021-10:26 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-10:26) Şevval Sam Koronavirüs Atlatmış!

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın yıldız oyuncuları Şevval Sam ile Eda Ece, önceki gün Etiler’de kameralara yansıdı. Ünlü oyuncular muhabirlerin sordukları sorulara yanıt vermeyi ihmal etmedi. 

ATEŞ İLE BOĞUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs atlatan Eda Ece, yaşadığı süreci şöyle anlattı:

‘Benim çok ateşim oldu. Hastaneye yatıp solunum sıkıntısı yaşayacak kadar bir şey olmadı. O yüzden ağır geçti demiyorum. Öksürük ve ateşle boğuştum. Şimdi antikorluyum. Herkes dikkat etsin. Bitmiş de değil. Dikkat etmeye çalışıyoruz.’

Hastalığı bilmediği için başlarda korktuğunu ifade eden Eda Ece, ‘Hiçbirimizin bilmediği bir şey. Annem ve babamı evden çıkartmıyoruz. Hep annemleri merak ediyorum. Allah’tan onlara bulaşmadı. Aşılarını da oldular’ ifadelerini kullandı.

AYAKTA ATLATMIŞ

Geçtiğimiz ay koronavirüs atlattığını söyleyen Şevval Sam herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu sözlerine şu şekilde tamamladı:

‘Çok iyi korunuyorum ama ben farkına bile varmadım. Ayakta atlatmışım. Antikor testinde öğrendim. Ayakta geçirdiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Allah’tan kimseye de bulaştırmamışım.’


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal